CASTRO, E. M.; IDROGO, G.; SICHE, R.;
CARDENAS, F. P.(2019).
Formation of aromatic compounds precursors during fermentation of Criollo and Forastero cocoa. Heliyon. Volumen: 5. (pp. 1 - 29).
VILLANUEVA, F.; MEZA, J. H.;
HUAYTA, F. V.;
CARDENAS, F. P.(2019).
Supercritical fluid extraction of polyphenols from grape skin using carbon dioxide and ethanol as a cosolvent: kinetic study and extract composition. V Iberoamerican Conference on Supercritical Fluids. PROSCIBA 2019.. En
V Iberoamerican Conference on Supercritical Fluids - Prosciba. (pp. 63 - 63). CAMPINAS. Universidad de Campinas.
MEZA, J. H. y
CARDENAS, F. P.(2018).
SUPERCRITICAL FLUID EXTRACTION OF BIXIN-ENRICHED OIL FROM ANNATTO SEEDS. En
XXVI Congresso Brasileiro de Ciência e Tecnologia de Alimentos. (pp. 4315 - 4320). BELEM. Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos. Recuperado de:
http://www.sbcta.org.br/noticia/anais-cbcta-2018OBREGON, H. A.;
HUAYTA, F. V.;
CARDENAS, F. P.(2018).
Optimización del Proceso de Extracción por Fluidos Supercríticos en la Obtención de Aceite de Semillas de Uva con el Empleo de la Metodología Taguchi y Superficie de Respuesta. En
16th LACCEI International Multi-Conference for Engineering, Education, and Technology INNOVATION IN EDUCATION AND INCLUSION. (pp. 1 - 8). Latin American and Caribbean Consortium of Engineering Institutions. Recuperado de:
http://www.laccei.org/LACCEI2018-Lima/full_papers/FP268.pdf