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KARIN BARTL -

KARIN BARTL -

KARIN BARTL -

Dr. sc. ETH Zurich, ETH Zurich

Ingeniera titulada
DOCENTE ORDINARIO - ASOCIADO
Tiempo parcial por asignaturas (TPA)
Departamento Académico de Ingeniería - Sección Ingeniería Civil

Publicaciones

Se encontraron 30 publicaciones

BARTL, K.(2009). El impacto ambiental del uso del agua para la producción de leche. Georama. Volumen: Año I Nº I Noviembre. (pp. 18 - 21).
BARTL, K.; Gómez, C. A.; Aufdermauer, T.; García, M.; Kreuzer, M.; Hess, H. D.; Wettstein, H.(2009). Effect of diet type on performance and metabolic traits of Peruvian local and introduced cow types kept at 200 and 3,600 m of altitude. Livestock Science. Volumen: 122. (pp. 30 - 38).
BARTL, K.; Gamarra, J.; Gómez, C. A.; Wettstein, H.; Kreuzer, M.; Hess, H. D.(2009). Agronomic performance and nutritive value of common and alternative grass and legume species in the Peruvian highlands. Grass and Forage Science. Volumen: 64. (pp. 109 - 121).
BARTL, K.; Gómez, C. A.; García, M.; Aufdermauer, T.; Kreuzer, M.; Hess, H. D.; Wettstein, H.(2008). Milk fatty acid profile of Peruvian Criollo and Brown Swiss cows in response to different diet qualities fed at low and high altitude. Archives of Animal Nutricion. Volumen: 62. (pp. 468 - 484).
BARTL, K.(2008). Options for the improvement of dry season feeding for milk production at high altitudes in Peru and the response of local Criollo cattle and Brown Swiss cows to improved nutrition.
BARTL, K.; Gomez, C. A.; Hess, H. D.; Wettstein, H.; Kreuzer, M.(2008). Respuesta del perfil de ácidos grasos en leche, estatus metabólico y nivel productivo de vacas lecheras Brown Swiss y Criollo a diferentes dietas y Alturas. En XXXI Reunión Científica Anual de la Asociación Peruana de Producción Animal, APPA 2008. (pp. 1 - 2). UNALM.
BARTL, K.; Gomez, C. A.; Hess, H. D.; Kreuzer, M.; Mayer, A.; Holmann, F.(2007). Costs and benefits of traditional and improved dry season feeding systems of dairy cattle for smallholder farmers in the Peruvian Andes. En Tropentag 2007. (pp. 56 - 56). Cuvillier Verlag.
BARTL, K.; Aufdermauer, T.; Gomez, C. A.; Kreuzer, M.; Hess, H. D.; Wettstein, H.(2007). Effect of diet type on milk yield and composition of local and introduced cattle breeds kept at two altitudes in Peru. En 61. Tagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie. (pp. 29 - 29). DLG-Verlag.