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MARIA ISABEL QUISPE TRINIDAD

MARIA ISABEL QUISPE TRINIDAD

MARIA ISABEL QUISPE TRINIDAD

Doctora en Ciencias de Recursos Naturales, UNIVERSIDAD DE LA FRONTERA

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Magíster en Gerencia Social (PONTIFICIA UNIVERSIDAD CATOLICA DEL PERU)

Ingeniero Industrial
DOCENTE ORDINARIO - PRINCIPAL
Docente a tiempo completo (DTC)
Departamento Académico de Ingeniería - Sección Ingeniería Industrial

Publicaciones

Se encontraron 44 publicaciones

VAZQUEZ, I.; CÁCERES, A. L.; TORRES, J. R.; QUISPE, M. I.; KAHHAT, R. F.(2017). Life Cycle Assessment of the production of pisco in Peru. Journal of Cleaner Production. Volumen: 142. (pp. 4369 - 4383). Recuperado de: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0959652616319989
QUISPE, M. I.; NAVIA, R.; KAHHAT, R. F.(2017). Energy potential from rice husk through direct combustion and fastpyrolysis: A review. Waste Management. Volumen: 59. (pp. 200 - 210). Recuperado de: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0956053X16305517
VAZQUEZ, I.; TORRES, J. R.; CÁCERES, A. L.; LARREA, G. M.; QUISPE, M. I.; KAHHAT, R. F.(2017). Assessing the magnitude of potential environmental impacts related to water and toxicity in the Peruvian hyper-arid coast: A case study for the cultivation of grapes for pisco production. Science of the Total Environment. (pp. 532 - 542). Recuperado de: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0048969717313293?via%3Dihub
VAZQUEZ, I.; KAHHAT, R. F.; SANTILLÁN, J.; QUISPE, M. I.; Bentín, M.(2017). Carbon footprint of pomegranate (Punica granatum) cultivation in a hyper-arid region in coastal Peru. International Journal of Life Cycle Assessment. Volumen: 22. (pp. 601 - 617). Recuperado de: https://link.springer.com/article/10.1007/s11367-016-1046-4
VAZQUEZ, I.; KAHHAT, R. F.; QUISPE, M. I.; Bentín, M.(2016). The production of pomegranate (Punica granatum) in an arid coastal area in Peru: can the cultivation site attain carbon neutrality?. En 10th International Conference on Life Cycle Assessment of Food 2016. (pp. 778 - 783). DUBLIN. University College Dublin.
VAZQUEZ, I.; KAHHAT, R. F.; CÁCERES, A. L.; TORRES, J. R.; QUISPE, M. I.(2016). Using Life Cycle Assessment to determine the environmental profile of Pisco in different Peruvian regions. En LCA Foods 2016. DUBLIN. University College Dublin.
VAZQUEZ, I.; KAHHAT, R. F.; QUISPE, M. I.; Bentín, M.(2016). Environmental profile of green asparagus production in a hyper-arid zone in coastal Peru. Journal of Cleaner Production. Volumen: 112. (pp. 2505 - 2517). Recuperado de: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0959652615013037
TORRES, J. R.; VAZQUEZ, I.; QUISPE, M. I.; KAHHAT, R. F.(2015). The implementation of a certification scheme for the Peruvian seafood sector based on life-cycle approaches. En VI Conferencia Internacional de Análisis de Ciclo de Vida en Latinoamérica ACV: Herramienta para la innovación en Latinoamérica (CILCA 2015). (pp. 137 - 145). LIMA. Pontificia Universidad Católica del Perú. Recuperado de: http://conferencia.pucp.edu.pe/cilca2015/descargas/